Varausehdot

Yleistä

Nämä ehdot ovat sitovia kun varaus on tehty. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan mökin omistajalle ennen majoituksen alkua. Mökkien avaimet ovat koodilukollisissa avainlokeroissa jonka koodin saat loppumaksun jälkeen tai viimesitään viikkoa ennen lomaasi.

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kohteen vuokraan sisältyy mökin  vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt – ei liinavaatteita), polttopuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, mökin omistajalla on oikeus periä asiakkaalta siivousmaksu kulujen mukaan.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonnista mökkiin on ilmoitettava varausta tehtäessä. Kaikki majoituskohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Varaus

Varauksen voi tehdä suoraan sivujemme kautta, soittamalla meille tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@jarvilomat.fi. Varauksesta lähetetään ennakkomaksu (20% koko laskusta) ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Varausmaksu hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen loppumaksun eräpäivää. Loppusuoritus on maksettava neljä (4) viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 4 viikkoa) peritään kaikki maksut välittömästi.

Minimivarausajat: Sesonkiaikana 7 vrk (vaihtopäivä vaihtelee mökeittäin), sesongin ulkopuolella 1 vrk

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti sähköpostilla. Mikäli peruutus tehdään vähintään neljä (4) viikkoa ennen vuokrauksen alkua, palautetaan ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei mökkiä saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaustapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan mökkivuokra vähennettynä 20% toimistomaksu. Tällöin on toimitettava pyydettäessä lääkärintodistus peruutuksen syystä. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este voi mökin vuokraaja perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaan takaisin. Mökin vuokraaja voi perua varauksen myös siinä tapauksessa, että varaus- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Mikäli Suomen hallituksen puolesta asetetaan liikkumis- tai kokoontumisrajoituksia josta syystä asiakas ei voi tulla varaamalleen mökille palautamme majoitusvuokran.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ulkomaalaisten kohdalla tiedot annetaan myös tulliin sekä Suomen konsulaattiin kyseisessä maassa.

Mökin vuokraajalla on oikeus purkaa vuokrasopimus mikäli vuokralaisen käytöksestä aiheituu haittaa muille alueen asukkaille tai mökkiläisille metelöinnin tai epäasiallisen käytöksen vuoksi.

Mökit ovat yksityisomistuksessa ja vuokraat mökin suoraan omistajalta. Järvilomat nimeä käytetään markkinointiin ja se on verkkosivujen nimi.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Harri ja Petri Tapiola