Mökin varaus järvilomien sivuilta on helppoa!


Valitse ensin alla olevasta valikosta haluamasi tulo- ja lähtöpäivät sekä vieraiden määrä niin näet kaikki vapaat mökit. Mökkikohtaisen varaustilanteen näet kyseisen mökin kohdalta ”Tarkista hinta ja saatavuus”.


Kun olet valinnut mieleisesi mökin niin pääset seuraavaan vaiheeseen jossa voit valita lisäpalvelut kuten loppusiivouksen ja liinavaatteet. Valintasi jälkeen täytät yhteystietosi lomakkeeseen.


Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot niin voit lähettää varauksen meille. Kun olemme saaneet varauksesi tarkistamme sen tiedot ja lähetämme sinulle maksuohjeet. Varausmaksu on 20% kokonaissummasta ja se tulee maksaa päivän sisällä varauksesta. Varausmaksun maksamalla vahvistat varauksen. Loppusuoritus tulee olla maksettu kuukautta ennen varausjakson alkua. Jos varaukseen on vähemmän aikaa kuin kuukausi tulee koko summa maksaa päivän sisällä varauksesta.


Tarkista

Tulopäivä:

Lähtöpäivä:

Aikuisia:

Lapsia:

 

 

Tarkistaa...

Täytä tietosi

0

Tarjouskuponki

 

Jos sinulla on on tarjouskuponki syötä sen tiedot alla olevaan kenttään.

 

 

Discount:


Varauksen tiedot

Varauksesi onnistui - kiitos varauksestasi!

Kiitos varauksestasi! Lähetimme sinulle yhteenvedon osoitteeseen . Varmistamme varauksesi mahdollisimman pian.

Tulopäivä: - Muuta
Lähtöpäivä: - Muuta
Kokoanaiskesto
Aikuisia: - Muuta
Lapsia: - Muuta
Huoneisto - Muuta

Varauksen hinta:
Price includes:
LIsäpalveluiden hinta: -
Alennus:
Discount amount:

Varausmaksun määrä:

Kokonaishinta:

Nähdään Järvilomalla!

Varausehdot

Varauksesi jälkeen tarkistamme varauksesi tiedot ja lähetämme sähköpostiisi maksutiedot varaukselle. Maksutiedot lähetetään vuorokauden sisällä varauksestasi. Ellet saa viestiä tarkista roskapostikansio tai ole yhteydessä myyntiimme info@jarvilomat.fi. Varaus vahvistetaan maksamalla varauslasku ja/tai loppulasku maksuohjeiden mukaisesti.

Stripe luottokorttimaksu


 

Turvallinen ja suojattu SSL salaus

Lähettää varausta...