UKKOTEERI JA PIKKUHUKKA VARUSTEET

Piha-alue

Kaasugrilli Ukkoteerin terassilla, grillikatos puugrillillä ja savustuslaatikolla, tikkataulu, kylpytynnyri 6 hengelle, polttopuut puuvajassa. Soutuvene ja kolmet pelastusliivit. Erillinen pysäköintialue sisääntulotien varrella.

Keittiö ja ruokailu

Ukkoteeri: liesi / uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jää/pakastinkaappi, astianpesukone. Astiasto kahdeksalle. Ruokapöytä kahdeksalle hengelle
Pikkuhukka: Liesi / uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jää/pakastinkaappi. Astiasto neljälle. Ruokapöytä neljälle.

Pesutilat ja wc

Ukkoteeri mökissä on pesuhuone yhdellä suihkulla. Pesuhuoneessa on myös wc ja  pyykinpesukone. Pikkuhukka mökissä on pesuhuone yhdellä suihkulla ja wc.

Sauna ja kylpytynnyri

Rannassa on rantasauna jossa on puutoiminen kiuas. Saunaan mahtuu 8-10 henkeä kerrallaan. Sauna on perinteinen pesusauna jossa peseydytään samassa tilassa. Kiuas Harvia jossa lämmitettävä vesisäiliö. Käyttövesi saunalle tulee pumpulla järvestä.
Kylpytynnyri on saunan välittömässä läheisyydessä. Kylpytynnyriin mahtuu kerrallaa 4-6 kylpijää.

Oleskelutilat

Ukkoteeri mökissä on iso oleskelutila jossa on yksi kolmen hengen nahkasohva, yksi neljän hengen nahkasohva ja rahi.  Oleskelutilassa on lisäksi kamiina ja  32″ tv.
Pikkuhukka mökissä on  oleskelutila jossa on kaksi kahden hengen nahkasohvaa ja rahi.  Oleskelutilassa on lisäksi kamiina ja  32″ tv.

Makuuhuoneet

Ukkoteeri mökissä on neljä makuuhuonetta joissa kaksi yksittäistä 80×200 vuodetta. Vuoteet voi yhdistää. Lisäksi huoneissa yöpöytä valolla, vaatekaappi/vaatesäilytys ja peili.
Pikkuhukka mökissä on kaksi makuuhuonetta joissa kaksi yksittäistä 80×200 vuodetta. Vuoteet voi yhdistää. Lisäksi huoneissa yöpöytä valolla, vaatekaappi/vaatesäilytys ja peili.

Siivousvälineet ja siivoukseen tarvittavat pesuaineet löytyvät huoneistosta.

>> Lataa Ukkoteeri ajo- ja asiakasohje


Mietityttääkö vielä jokin asia mieltäsi ja haluaisit lisätietoja mökeistämme? Täytä alla oleva lomake niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!


VARAUSKALENTERI UKKOTEERI JA PIKKUHUKKA

varattu