NIEMENNOKKA VARUSTEET

Piha-alue

Kaasugrilli päärakennuksen edessä olevalla terassilla, savustuslaatikko, grillikatos saunan edustalla, tikkataulu, kylpytynnyri 4-6 hengelle saunan vieressä,  polttopuut puuvajassa.  Soutuvene ja kolmet pelastusliivit. Keinu ja kaksi jousikeinua lapsille.

Keittiö

Liesi / uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jää/pakastinkaappi, astianpesukone. Astiasto kymmenelle.

Pesutilat ja wc

Päärakennuksessa erillinen wc. Pesuhuoneessa kaksi suihkua, toinen wc ja pyykinpesukone.

Sauna

Rannassa tilava rantasauna jossa puutoiminen kiuas. Saunaan mahtuu 4-9 henkeä kerrallaan. Sauna on perinteinen pesusauna jossa peseydytään samassa tilassa. Kiukaassa lämmitettävä vesisäiliö ja vesi tulee pumpulla järvestä. Saunarakennuksessa on lisäksi huone jossa kamiina, 32″ tv ja kerrossänky kahdelle. Saunan edessä on pieni katettu terassi.

Oleskelutilat, ruokailu ja makuuhuoneet

Päärakennuksessa on iso avoin olohuone/ruokailutila ja keittiö.  Olohuoneessa on 55″ älytv, WIFI, kaksi nahkasohvaa sekä nahkainen rahi. Ilmalämpöpumppu. Oleskelu ja yleistiloissa on lämmitetyt laattalattiat.
Makuuhuoneita on päärakennuksessa neljä joissa jokaisessa on parivuode. Huoneissa lisäksi säilytystilaa, peili sekä yövalot.  Yhdessä makuuhuoneessa on myös TV.
Saunarakennuksessa lisäksi kerrossänky kahdelle.

Siivousvälineet ja siivoukseen tarvittavat pesuaineet löytyvät päärakennuksesta.

>> Lataa Niemennokka ajo- ja asiakasohje


Mietityttääkö vielä jokin asia mieltäsi ja haluaisit lisätietoja Niemennokka mökistä? Täytä alla oleva lomake niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!


VARAUSKALENTERI

varattu