SONDBY VARUSTEET

Piha-alue

Kaasugrilli päärakennuksen terassilla, savustuslaatikko, halkogrillejä kaksi ( yksi vierasmökin edustalla ja toinen päärakennuksen läheisyydessä), tikkataulu, kylpytynnyri 4-6 hengelle, intiaaniteltta tiipi,  polttopuut puuvajassa. Alueen eteläreunalla on tiipii teltta! Soutuvene lammella soutamiseen. Mökillä oleva lampi on pehmeäpohjainen metsälampi jossa voi uida. Lammessa ei kalaa 🙂

Keittiötilat

Liesi / uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jää/pakastinkaappi, astianpesukone. Astiasto kymmenelle. Viearasmökissä on keittiö jossa mikroaaltouuni, jääkaappi ja astiasto neljälle. Vesi mökkiin tulee porakaivosta ja on juomakelpoista (vedessä on vähän tummaa sävyä koska se on rautapitoista)

Pesutilat ja wc

Päärakennuksessa on pesuhuone jossa yksi wc, suihku ja käsienpesuallas. Samassa tilassa myös pyykinpesukone.

Sauna

Lammen rannassa on rantasauna jossa puutoiminen kiuas. Saunaan mahtuu 6-10 henkeä kerrallaan. Sauna on perinteinen pesusauna jossa peseydytään samassa tilassa. Saunassa myös pieni pukuhuone. Kiuas Harvia jossa lämmitettävä vesisäiliö. Vesi tulee porakaivosta.

Oleskelutilat

Päärakennuksen oleskelutila jossa on divaanisohva, pöytä, kolme pientä istuinta ja 50″ tv. Päärakennuksessa on ilmalämpöpumppu ja ilmainen wifi. Vierasmökissä on pieni oleskelutila jossa on vuodesohva, pöytä ja 32″ tv. Myös vierasmökissä on wifi.

Makuuhuoneet

Päärakennuksessa on kolme makuuhuonetta ja yksi alkovi. Makuuhuoneista kahdessa on kaksi  yksittäistä 80×200 vuodetta ja yhdessä yksittäinen 80×200 vuode. Alkovissa on parivuode. Lisäksi huoneissa lukuvalot, vaatesäilytys ja peili.
Vierasmökissä on yksi parivuode 160×200  ja vuodesohva kahdelle. Parivuoteen yhteydessä on lukuvalot, vaatesäilytys ja peili.

Ympäristö

Mökin pohjois-lounaispuolella on kaksi naapurimökkiä jotka ovat 75 m ja toinen 150 m päässä päärakennuksesta. Mökillä on oma rauhallinen ja suojainen pihapiiri joka takaa rauhallisen mökkiloman. Mökiltä on noin 2,5 km matka Sondbyn uimarannalle jossa on upea ja matala merenranta. Mökiltä on noin kilometrin matka Skepparsin vierasvenesatamaan jossa Järvilomilla on venepaikka.

Siivousvälineet ja siivoukseen tarvittavat pesuaineet löytyvät päärakennuksesta. Mökillä on wc paperia ja talouspaperia.

>> Lataa Sondby ajo- ja asiakasohje


Mietityttääkö vielä jokin asia mieltäsi ja haluaisit lisätietoja Sondbyn mökistä? Täytä alla oleva lomake niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!