Ankkuri

Tarkista saatavuus

Alkaen

€ 450,- viikonloppu
1

Tietoja Ankkurista

Varustelu

Parivuoteita Vuodesohvia WIFI
Astianpesukone Jää-pakastinkaappi Tiipii
Kaasugrilli Hiiligrilli Sähkösauna
Puusauna Kaksi LCD TV:tä Kylpytynnyri

Tervetuloa Ankkuriin!

Järvilomien lomakohde Ankkuri sijaitsee Savossa Savonrannan kylässä, Saimaan rannalla. Savonranta on pieni, noin 1000 asukkaan Savonlinnan seutukunta, joka on kuuluisa kauniista luonnostaan. Alueella on mahtavia luonnonnähtävyyksiä kuten Koloveden kansallispuisto.

Päärakennus Ankkurissa
Sähkösauna Ankkurissa
Wc ja kodinhoito
Uskomattomat Järvi-Suomen maisemat ja puhtaat vedet kutsuvat lomailijaa kalastamaan ja nauttimaan!.

Ankkurin päärakennus on upea, käsinveistetystä massiivisesta hirrestä rakennettu puolitoistakerroksinen huvila. Oleskelutilan ikkunosta avautuu näköala Saimaan aaltoihin. Alakerrassa on olekelutilat, keittiö ja ruokailutilat, wc ja kodinhoitohuone, sähkösauna sekä suihkuhuone. Alakerrassa on yksi vuodesohva kahdelle. Yläkerrassa on oleskelutila ja kaksi makuuhuonetta.Oleskelutilassa on varavuode yhdelle. Aulatilassa on myös tv.

Kesähuone
Yläkerta Ankkurissa
Pihapiiristä löytyy kesähuone jossa on parivuode. Kesähuoneesta löytyy myös kamiina viileitä iltoja ja tunnelmahetkiä varten!

"Ankkuri mökki oli aivan ihana, täydellinen suorastaan! Jaana"

Saunarakennus löytyy lähempää rantaa. Saunarakennuksessa on tietenkin perinteinen pesusauna puukiukaalla josta saa mahtavat löylyt! Lämpimän pesuveden saa kiukaan vesiastiasta ja löyly ja muut vedet tulevat pumpulla järvestä.

Saunarakennuksessa on myös pukuhuone ja saunatupa jossa on vuodesohva kahdelle. Saunatuvassa on myös tv ja kamiina.

Ankkurissa on myös uutuutena vuodelle 2016 intiaaniteltta "Tiipii"!. Täällä jos missä pääsee oikeanlaiseen tunnelmaan!

Sauna vieressä on kylpypalju. Kylpypaljuun mahtuu kerrallaa 4-6 kylpijää. Veden kylpypaljuun saat saunalta letkulla ja lämmittämiseen puita puuladosta kesähuoneen vierestä. Muistathan täyttää ensin veden kylpypaljuun ja sitten vasta sytytät tulen - näin estät tulipesän rikkoontumisen.

Saunalta pääset pulahtamaan Saimaaseen laituria pitkin. Laiturin kohdassa on aika syvää (>3m) eli ole varovainen! Rannalta löytyy myös hiekkaranta ja uimapaikka joka sopii myös lapsille koska ranta on matalampi tästä kohdasta.

Saunan viereltä löytyy myös grillauspaikka jossa paistat makoisat herkut perinteisesti puilla. Toinen grillauspaikka löytyy päärakennuksen edestä terassilta jossa on kaasugrilli.

Alueelta löytyy myös ulkopöytiä ruokailua varten, keinu ja tikkataulu.


Ankkuri keittiö ja ruokailu 360

Ankkuri keittiö ja ruokailu - Spherical Image - RICOH THETA

Ankkur yläkerta 360

Ankkuri yläkerta - Spherical Image - RICOH THETA

Saunahuone 360

Saunahuone - Spherical Image - RICOH THETA

Ankkuri sauna 360

Ankkuri sauna - Spherical Image - RICOH THETA

Ankkuri kesähuone 360

Ankkuri kesähuone - Spherical Image - RICOH THETA

Lisätiedot

AIKAJAKSO VKLOPPU VIIKKO SIIVOUS
29.03.2019-13.06.2019 450 750 120
14.06.2019-29.08.2019 - 1500 120
30.08.2019-12.12.2019 450 750 120
13.12.2019-12.01.2020 - 1550 120


Vaihtopäivä sesonkiaikana PERJANTAI


Varausehdot


Yleistä

Nämä ehdot ovat sitovia kun varaus on tehty. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Järvilomille ennen majoituksen alkua. Avaimen luovutuksesta sovitaan 2-3 päivää ennen majoituksen alkua kohteen omistajan kanssa. Kohteen tarkat yhteystiedot, omistajan tiedot ja ajo-ohjeet toimitetaan noin viikko ennen vuokrausjakson alkua.
Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt - ei liinavaatteita), polttopuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, Järvilomilla on oikeus periä asiakkaalta siivousmaksu.
Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Kaikki majoituskohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Varaus

Varaus suoritetaan kirjallisesti. Varauksesta lähetetään ennakkomaksu (20% koko laskusta) ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Varausmaksu hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Loppusuoritus on maksettava kuusi (6) viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 6 viikkoa) peritään kaikki maksut välittömästi.

Minimivarausajat: Sesonkiaikana 7 vrk Muu aika 3 vrk

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Järvilomille. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Mikäli peruutus tehdään vähintään kuusi (6) viikkoa ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu. Peruutuksen tapahtuessa 6-3 viikkoa ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaustapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin on toimitettava pyydettäessä lääkärintodistus peruutuksen syystä. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Järvilomat perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaan takaisin. Järvilomat voi perua varauksen myös siinä tapauksessa, että ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu epäpäivään mennessä.
Vuokralainen on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ulkomaalaisten kohdalla tiedot annetaan myös tulliin sekä Suomen konsulaattiin kyseisessä maassa.
Järvilomilla on oikeus purkaa vuokrasopimus mikäli vuokralaisen käytöksestä aiheituu haittaa muille alueen asukkaille tai mökkiläisille metelöinnin tai epäasiallisen käytöksen vuoksi.
Mökit ovat yksityisomistuksessa ja vuokraat mökin suoraan omistajalta. Järvilomat on vain markkinointinimi.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Järvilomat

Järvilomien mökit

room 1
Ankkuri
€ 440alkaen

SAVONLINNA

Nauti puhtaasta luonnosta Saimaalla! Ankkuri mökki sijaitsee upealla paikalla Saimaan pyyveden rannalla Savonrannassa.

 • Kylpytynnyri
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • TIIPII!!
 • Tikkataulu
 • Puu- ja sähkösauna
 • Soutuvene
Lue lisää
room 2
Ukkoteeri
€ 400alkaen

SAVONLINNA

Uusi hirsihuvila Saimaan rannalla Ukkoteeri; mökki veden äärellä.

 • Kylpytynnyri
 • Iso terassi
 • Kaasugrilli
 • Tikkataulu
 • Uimaranta!
 • Iso puusauna!
Lue lisää
room 3
Niemennokka
€ 550alkaen

SAVONLINNA

Uskomattomassa paikassa Niemenkärjessä Upea hirsihuvila Saimaalla!

 • Kylpytynnyri
 • Hiekkalaguuni
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Wifi
 • Puusauna
 • Iso ja rauhallinen sijainti
Lue lisää
room 4
Sondby
€ 670alkaen

PORVOO

Lomamökkien helmi Porvoossa Paljon lampia ja luonnontilaista luontoa hyvien yhteyksien päässä Porvoon eteläkärjessä.

 • Kylpytynnyri
 • Näkötorni
 • "Tiipii"
 • Soutuvene
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Paljon nähtävää
Lue lisää