Sondby

Tarkista saatavuus

Alkaen

€ 670,- viikonloppu
1

Tietoja Sondbystä

Varustelu

Parivuoteita 2 kpl Yksittäisiä vuoteita 2 kpl Vuodesohvia 1 kpl
Astianpesukone Jää-pakastinkaappi Sähköliesi ja -uuni
Kaasugrilli Hiiligrilli Tiipii !
Puusauna Kaksi LCD TV:tä Kylpytynnyri

Tervetuloa Sondbyhyn!

Järvilomien lomakohde Sondby sijaitsee Itä-Uudellamaalla Porvoon eteläkärjessä. Merelle matkaa alueelta on ainoastaan kilometri. Jos saavut mökille veneellä on Skepparssin vierasvenesatamassa Järvilomilla venepaikka sinulle varattuna.

Päärakennuksen toinen tulisija
Alkovi päärakennuksessa
Pesuhuone


Alueella paljon lampia, kallioita ja luonnontilaista luontoa. Rakennukset on sijoitettu luonnon ehdoilla ja ne sijoittuvat huomaamattomasti puiden katveeseen.

Alueella on useita rakennuksia. Päärakennuksen näkötorni erottuu kauaksi ja sieltä näkee myös kauas! Päärakennuksessa on hyvin varusteltu keittiö, ruokailutila, kaksi oleskeluhuonetta, yksi makuuhuone ja yksi alkovi. Lisäksi on pesuhuone jossa on wc, suihku ja pyykinpesumahdollisuus. Rakennuksessa on kaksi takkaa ja taulutv. Päärakennuksessa on vuodepaikat neljälle ja lisäksi oleskeluhuoneen sohvilla voi majoittua kaksi lisää. Rakennuksen edessä on terassi jossa on kaksi pöytää ja tuolit kymmenelle. Terassilla on kaasugrilli käytössäsi.
Päärakennus terassi
Syksy saapuu laiturille!
Upeat näkymät näkötornista!

Vierasmökki on pieni lisärakennus alueella. Vierasmökissä on yksi vuodesohva ja yksi parivuode yöpymiseen. Pienestä keittiöstä löytyy vesipiste, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Vierasmökissä on myös takka ja puilla toimiva hella! Vierasmökin vieressä on ulkogrillauspaikka ja pöytä. Myös lipputanko on vierasmökin vieressä.

"Sondbyn luonto on uskomaton! Mervi"

PuuCee
Saunarakennus on lammen rannalla. Saunarakennuksessa on tietenkin perinteinen pesusauna puukiukaalla josta saa mahtavat löylyt! Lämpimän pesuveden saa kiukaan vesiastiasta ja löyly ja muut vedet tulevat pumpulla järvestä.

Saunarakennuksen edessä on kylpypalju jossa vietät mukavia hetkiä jopa kuuden ystäväsi kanssa. Kylpypaljusta pulahdat mukavasti lammen lämpimään veteen. Veden kylpypaljuun saat saunalta letkulla ja lämmittämiseen puita puuladosta lähempää päärakennusta. Muistathan täyttää ensin veden kylpypaljuun ja sitten vasta sytytät tulen - näin estät tulipesän rikkoontumisen.

Alueen isossa lammessa on saari johon pääset siltaa pitkin. Saaren toisessa päässä on myös silta josta pääset takaisin "mantereelle" ja siellä sinua odottaa aito intiaaniteltta "tiipii"! Täällä vietät tunnelmallisia grillaushetkiä.

Alueelta löytyy myös keinu ja tikkataulu.


Sondby päärakennus olohuone #2 360

Sondby päärakennus - Sondby mainbuilding

Sondby olohuone #1 360

Sondby olohuone - Sondbys livingroom

Lisätiedot

AIKAJAKSO VKLOPPU VIIKKO SIIVOUS
30.03.2017-09.06.2017 670 900 135
09.06.2017-25.08.2017 - 1350 135
25.08.2017-27.10.2017 670 900 135


Vaihtopäivä perjantai


Päärakennus

Vierasmökki
Varausehdot


Yleistä

Nämä ehdot ovat sitovia kun varaus on tehty. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Järvilomille ennen majoituksen alkua. Avaimen luovutuksesta sovitaan 2-3 päivää ennen majoituksen alkua kohteen omistajan kanssa. Kohteen tarkat yhteystiedot, omistajan tiedot ja ajo-ohjeet toimitetaan noin viikko ennen vuokrausjakson alkua.
Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt - ei liinavaatteita), polttopuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, Järvilomilla on oikeus periä asiakkaalta siivousmaksu.
Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Kaikki majoituskohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Varaus

Varaus suoritetaan kirjallisesti. Varauksesta lähetetään ennakkomaksu (20% koko laskusta) ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Varausmaksu hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Loppusuoritus on maksettava kuusi (6) viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 6 viikkoa) peritään kaikki maksut välittömästi.

Minimivarausajat: Sesonkiaikana 7 vrk Muu aika 3 vrk

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Järvilomille. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Mikäli peruutus tehdään vähintään kuusi (6) viikkoa ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu. Peruutuksen tapahtuessa 6-3 viikkoa ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaustapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin on toimitettava pyydettäessä lääkärintodistus peruutuksen syystä. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Järvilomat perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaan takaisin. Järvilomat voi perua varauksen myös siinä tapauksessa, että ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu epäpäivään mennessä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Järvilomat

Järvilomien mökit

room 1
Ankkuri
€ 440alkaen

SAVONLINNA

Nauti puhtaasta luonnosta Saimaalla! Ankkuri mökki sijaitsee upealla paikalla Saimaan pyyveden rannalla Savonrannassa.

 • Kylpytynnyri
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Upeat maisemat
 • Tikkataulu
 • Puu- ja sähkösauna
 • Soutuvene
Lue lisää
room 2
Ukkoteeri
€ 400alkaen

SAVONLINNA

Uusi hirsihuvila Saimaan rannalla Ukkoteeri; mökki veden äärellä.

 • Kylpytynnyri
 • Iso terassi
 • Kaasugrilli
 • Tikkataulu
 • Uimaranta!
 • Iso puusauna!
Lue lisää
room 3
Niemennokka
€ 550alkaen

SAVONLINNA

Uskomattomassa paikassa Niemenkärjessä Upea hirsihuvila Saimaalla!

 • Kylpytynnyri
 • Hiekkalaguuni
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Wifi
 • Puusauna
 • Iso ja rauhallinen sijainti
Lue lisää
room 4
Sondby
€ 670alkaen

PORVOO

Lomamökkien helmi Porvoossa Paljon lampia ja luonnontilaista luontoa hyvien yhteyksien päässä Porvoon eteläkärjessä.

 • Kylpytynnyri
 • Näkötorni
 • "Tiipii"
 • Soutuvene
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Paljon nähtävää
Lue lisää