Niemennokka

Tarkista saatavuus

Alkaen

€ 550,- viikonloppu
1

Tietoja Niemennokasta

Varustelu

Parivuoteita 4 kpl Kerrossänkyjä 1 kpl Mikroaaltouuni
Astianpesukone Jää-pakastinkaappi Sähköliesi ja -uuni
Kaasugrilli Hiiligrilli Tikkataulu
Puusauna Kaksi LCD TV:tä Kylpytynnyri

Tervetuloa Niemennokkaan!

Järvilomien uusin lomakohde Niemennokka sijaitsee upeassa niemenkärjessä Savonrannassa. Uskomaton luonto hivelee silmää!

Niemennokan päärakennus on käsinveistetystä massiivisesta hirrestä rakennettu yksikerroksinen huvila. Mökki on sijoitettu upeaan niemenkärkeen Savonrannan Syvälahdessa.

Mökissä on neljä makuuhuonetta, olekelutilat, keittiö ja ruokailutilat, kaksi wc:tä ja kodinhoitohuone sekä suihkuhuone kahdella suihkulla. Makuuhuoneissa on kussakin parivuode kahdelle. Myös olohuoneen isolla sohvalla voi yöpyä. Yleistiloissa on laattalattiat ja makuuhuoneissa on laminaattilattiat.

Päärakennus
Keittiö ja ruokailu
Sauna


"Vietimme Niemennokassa mukavan loman! Jarkko"

Saunarakennus löytyy lähempää rantaa. Saunarakennuksessa on tietenkin perinteinen pesusauna puukiukaalla josta saa mahtavat löylyt! Lämpimän pesuveden saa kiukaan vesiastiasta ja löyly ja muut vedet tulevat pumpulla järvestä.

Saunarakennuksessa on myös pukuhuone ja saunatupa jossa on kerrosvuode kahdelle. Saunatuvassa on myös tv ja kamiina.

Olohuone
Terassi
Soutelemassa
Sauna vieressä on kylpypalju. Kylpypaljuun mahtuu kerrallaa 4-6 kylpijää. Veden kylpypaljuun saat saunalta letkulla ja lämmittämiseen puita puuladosta lähempää päärakennusta. Muistathan täyttää ensin veden kylpypaljuun ja sitten vasta sytytät tulen - näin estät tulipesän rikkoontumisen.

Saunalta pääset pulahtamaan Saimaaseen laituria pitkin. Laiturin kohdassa on aika matalaa joten ole varovainen! Rannalta löytyy myös hiekkaranta ja uimapaikka joka sopii myös lapsille koska ranta on matalampi tästä kohdasta.

Sauna
Kalassa
Kodinhoito ja suihkutila
Saunan viereltä löytyy myös grillauspaikka jossa paistat makoisat herkut perinteisesti puilla. Toinen grillauspaikka löytyy päärakennuksen edestä terassilta jossa on kaasugrilli.

Alueelta löytyy myös ulkopöytiä ruokailua varten, keinu ja tikkataulu.


Niemennokka olohuone 360

Niemennokka olohuone - Niemennokka living room

Niemennokka sauna 360

Niemennokka sauna - Niemennokka cottage sauna

Lisätiedot

AIKAJAKSO VKLOPPU VIIKKO SIIVOUS
14.01.2017-17.06.2017 550 870 120
18.06.2017-26.08.2017 - 1720 120
27.08.2017-16.12.2017 550 870 120
17.12.2017-14.01.2018 - 1800 120


Vaihtopäivä lauantai


Varausehdot


Yleistä

Nämä ehdot ovat sitovia kun varaus on tehty. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Järvilomille ennen majoituksen alkua. Avaimen luovutuksesta sovitaan 2-3 päivää ennen majoituksen alkua kohteen omistajan kanssa. Kohteen tarkat yhteystiedot, omistajan tiedot ja ajo-ohjeet toimitetaan noin viikko ennen vuokrausjakson alkua.
Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt - ei liinavaatteita), polttopuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, Järvilomilla on oikeus periä asiakkaalta siivousmaksu.
Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Kaikki majoituskohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Varaus

Varaus suoritetaan kirjallisesti. Varauksesta lähetetään ennakkomaksu (20% koko laskusta) ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Varausmaksu hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Loppusuoritus on maksettava kuusi (6) viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 6 viikkoa) peritään kaikki maksut välittömästi.

Minimivarausajat: Sesonkiaikana 7 vrk Muu aika 3 vrk

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Järvilomille. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Mikäli peruutus tehdään vähintään kuusi (6) viikkoa ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu. Peruutuksen tapahtuessa 6-3 viikkoa ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaustapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin on toimitettava pyydettäessä lääkärintodistus peruutuksen syystä. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Järvilomat perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaan takaisin. Järvilomat voi perua varauksen myös siinä tapauksessa, että ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu epäpäivään mennessä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Järvilomat

Järvilomien mökit

room 1
Ankkuri
€ 440alkaen

SAVONLINNA

Nauti puhtaasta luonnosta Saimaalla! Ankkuri mökki sijaitsee upealla paikalla Saimaan pyyveden rannalla Savonrannassa.

 • Kylpytynnyri
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Upeat maisemat
 • Tikkataulu
 • Puu- ja sähkösauna
 • Soutuvene
Lue lisää
room 2
Ukkoteeri
€ 400alkaen

SAVONLINNA

Uusi hirsihuvila Saimaan rannalla Ukkoteeri; mökki veden äärellä.

 • Kylpytynnyri
 • Iso terassi
 • Kaasugrilli
 • Tikkataulu
 • Uimaranta!
 • Iso puusauna!
Lue lisää
room 3
Niemennokka
€ 550alkaen

SAVONLINNA

Uskomattomassa paikassa Niemenkärjessä Upea hirsihuvila Saimaalla!

 • Kylpytynnyri
 • Hiekkalaguuni
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Wifi
 • Puusauna
 • Iso ja rauhallinen sijainti
Lue lisää
room 4
Sondby
€ 670alkaen

PORVOO

Lomamökkien helmi Porvoossa Paljon lampia ja luonnontilaista luontoa hyvien yhteyksien päässä Porvoon eteläkärjessä.

 • Kylpytynnyri
 • Näkötorni
 • "Tiipii"
 • Soutuvene
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Paljon nähtävää
Lue lisää